ARTIKLAR

 

Filmproduktion

Vad kostar filmproduktion

Vad kostar en filmproduktion? Det enkla svaret är: det beror på syfte, målgrupp och krav på kvalité. Och - såklart - hur lång den ska...(läs mer)

Läs mer

Filmproduktion

Fem tips om företagsfilm

En bra företagsfilm kan vara skillnaden mellan en affär och en missad affär. Mellan en bra rekrytering och en mindre bra.

Läs mer

Filmproduktion

Frågor till ebook om filmproduktion

Hjälp mig göra min ebook om filmproduktion bättre. Vad vill du veta om filmproduktion. Ställ fråga här.

Läs mer

Filmproduktion

DJI Osmo Pocket 3 – review

DJI Osmo 3 är en game changer. Den lilla gyro-kameran är tillräckligt bra för professionell filmproduktion. I vissa fall.

Läs mer

Digital marknadsföring Filmproduktion

Video är bra för SEO

Video är bra för SEO. Faktum är: det är fantastiskt bra. Och inte bara för SEO. Det är bra för att driva konvertering och affärer...(läs mer)

Läs mer

Digital marknadsföring Filmproduktion

7 typer av film till hemsidan

Sju typer av film till hemsidan som får din sajt att stå ut och locka till sig kunder som konverterar. Här är listan med utvecklande...(läs mer)

Läs mer

Filmproduktion

Vad är skillnaden mellan film och video?

Vad är skillnaden på film och video? Historiskt var film en kemisk process medan video var en elektronisk. Idag är båda digitala.

Läs mer

Filmproduktion

Företagsfilm vs Företagsdokumentär

Företagsfilm vs företagsdokumentär – vad är vad och när ska du använda vad? En företagsfilm och en företagsdokumentär överlappar för många varandra rätt mycket. Man...(läs mer)

Läs mer

Digital marknadsföring

Tips göra om sajten

Tips göra om sajten – läs detta först Funderar du på att göra om sajten? Här är några viktiga tips för dig som kan spara...(läs mer)

Läs mer

Digital marknadsföring Filmproduktion

Historiens bästa reklamfilm?

Historiens bästa reklamfilm – vilken är det? Nikes ”You can’t stop us” som hade premiär i fredags är en stark kandidat – i alla fall...(läs mer)

Läs mer

Case study Filmproduktion Nyheter

Om filmen om nationaldagsfirandet i Jämtland 2020

Det finns lite att berätta om filmen om nationaldagsfirande i Jämtland 2020. Här kommer storyn: Uppdraget: gör en film som ersätter nationaldagsfirandet. Utmaningen: landshövdingen, alla...(läs mer)

Läs mer

Case study Filmproduktion

Så går en filminspelningen till

Följ med bakom kulisserna på filminspelningen om St Olavsleden Hur går en filminspelning till? Filmen om St Olavsleden är en marknadsföringsfilm som använder storytelling för...(läs mer)

Läs mer

Digital marknadsföring Filmproduktion

Affärsnyttan med en företagsdokumentär

Affärsnyttan med en företagsdokumentär kan vara betydligt större än vad de flesta tror. Rätt använd kan en företagsdokumentär vara en självmjölkande kassako i många, många...(läs mer)

Läs mer

Filmproduktion

Hur lång ska en film vara?

Hur lång ska en film vara? Den enkla svaret: Precis så lång som den behöver vara. Det betyder i klartext: det är svårt att ge...(läs mer)

Läs mer

Case study Filmproduktion Nyheter

Skidparet bygger hus med Eksjöhus – så producerade Brama

Skidparet bygger hus med Eksjöhus är en serie i tio delar där vi följer Viktor Thorn och Johanna Skottheim när det bygger hus i Östersund....(läs mer)

Läs mer

Filmproduktion

Hummerfiske filminspelning

Hummerfiske Filminspelning Vi spelade in filmen vid två olika tillfällen 2016. Samt att det också var en planeringsdag på plats i Fiskebäckskil. Det är jag...(läs mer)

Läs mer

Filmproduktion Nyheter

BlackMagic URSA Mini Pro 4.6K G2 recension

Första intrycken av BlackMagic URSA Mini Pro 4.6K G2 De flesta intrycken efter några dagars använde av den nya Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K G2 är väldigt positiva....(läs mer)

Läs mer

Filmproduktion

Så hjälpte Brama Galvin Green att sponsra Ryder Cup

Galvin Green sponsrar Ryder Cup för andra gången i år. Samarbetet inleddes 2016. Då var jag och mitt bolag Brama involverat i projektet. Det här...(läs mer)

Läs mer

Digital marknadsföring

Fakta om Content marketing

84 procent vill ha innehåll från varumärken 7 av 10 reagerar negativt på för säljande reklam. I vissa åldersgrupper installerar 6 av 10 annonsblockare. Över...(läs mer)

Läs mer

Nyheter

Välkommen till Bramas artikelsamling

Välkommen till Bramas artikelsamling Välkommen till Bramas artikelsamlingar om filmproduktion, digital marknadsföring och content marketing. Syftet med artiklarna här är att sprida kunskap och insikter...(läs mer)

Läs mer