En bra film…

 

Vi är storytellers som tror på kraften i stories och film.

Brama Filmproduktion

 

Storybrand Certified Guide Sverige Mattias Brännholm

 

Sveriges första Storybrand Certified Guide. Expert på storystruktur och kommunikation som driver affärer. +30 års erfarenhet av att producera rörlig media.

 

”Brama är Sverigeledande på storytelling”. 

Krister Blomgren, VD, engcon

 

Brama

Filmproduktion

KUNDER

SVT, Sveriges Television, (logga) är en samarbetspartner till Brama.
Eksjöhus (logga) är en samarbetspartner till Brama.
Svenska Golfförbundet (logga) är en samarbetspartner till Brama.
Black Mountain (logga) är en samarbetspartner till Brama.
BMW (logga) är en samarbetspartner till Brama.
Anders Olsson Eksjöhus

””Fördelen med Brama är att det finns så många olika kompetenser på samma ställe. Det är allt från budskapformulering, digital strategi, SEO, innehållsproduktion och filmproduktion. På ett ställe får jag svar som jag annars behöver kontakta flera olika byråer för”. Brama har producerat i princip samtliga våra filmer sedan 2017.”

Anders Olsson

Marknadsansvarig, Eksjöhus

Harald Elisson, general manager Black Mountain. Foto av Mattias Brännholm på Brama

”Mönstret är tydligt. När vi publicerat innehåll har trafiken i sociala medier och på hemsidan ökat med upp till 30%. Något som också har resulterat i en tydlig ökning av antalet leads. Det är Brama som skött vår inbound marketing och redaktionella drift av hemsidan. Det finns en anledning att vi jobbat med dom sedan 2012. Brama vet vad dom håller på med.”

Harald Elisson

General manager, Black Mountain Golf Club

Nicolai Stein, Global Brand Manager på företaget Galvin Green är en samarbetspartner till Brama Content.

”Brama har den spetskompetens inom redaktionell kommunikation som vi behöver. Dessutom är dom inte en automatisk ja-sägare. Dom vet vad dom kan, säger vad dom tycker är bäst för oss, även om det inte alltid är vad vi vill höra. Det skapar förtroende. Att dom sedan är extremt bra på visuell storytelling gör inte situationen sämre.”

Nicolai Stein

Brand manager & Marknadschef, Galvin Green

Reine Patriksson, ägare på restaurang Brygghuset och Slipens Hotell & Pensionat är en samarbetspartner till Brama Content.

”Brama har producerat flera filmer åt oss. Det märks så tydligt vilken erfarenhet och kompetens dom har när det gäller visuell storytelling. Vi har fått otroligt genomslag i sociala medier med filmerna. Vår omsättning har ökat 25% på två år. Jag ser ingen annan anledning än att det beror på vår satsning på digital marknadsföring”.

Reine Patriksson

Ägare och VD, Brygghuset Krog, Fiskebäcksil

TRE ENKLA STEG TILL FILM PRODUKTION

 

 

01

Ring och boka ett kostnadsfritt digitalt möte. Vi går igenom er behov och möjligheter. Och hur vi kan hjälpa er tar fram er unika story och göra en bra film om ert företag.  

02

Vi tar ett helhetsansvar för hela produktionen av filmen. Om ni redan har filmare ni jobbar med kan vi hjälpa er som er producent och beställare – och säkerställa er unika story.

03

Ni har en film med lång livslängd som berättar er unika företagshistoria och hjälper er driva affärer.

 

TRE STEG TILL ER FILMPRODUKTION

 

 

 

TRE STEG TILL ER FILMPRODUKTION

01.  

Ring och boka ett kostnadsfritt digitalt möte. Vi går igenom er behov och möjligheter. Och hur vi kan hjälpa er tar fram er unika story och göra en bra film om ert företag.  

02.  

Vi tar ett helhetsansvar för hela produktionen av filmen. Om ni redan har filmare ni jobbar med kan vi hjälpa er som er producent och beställare – och säkerställa er unika story.

03. 

Ni har en film med lång livslängd som berättar er unika företagshistoria och hjälper er driva affärer.

 

Story är det mest kraftfulla verktyget som finns för att nå den mänskliga hjärnan. Film är det bästa sättet att berätta en story.

 

Olika typer av filmproduktion – så jobbar Brama

Det finns många olika sorters filmproduktion. Brama hjälper dig med helheten eller med bara själva filmproduktionen. Vi producerar allt från inslag och reportage till reklamfilm och dokumentärer. Oavsett typ av film du väljer är vårt fokus alltid på storytelling. Att hitta din unika historia.

(P.S Vill du läsa exempel på hur en filminspelning med Brama går till kan du göra det här).

REPORTAGE & INSLAG

Produktioner som påminner om det du ser i nyhetsinslag. Snabba och relativt enkla inspelningar. Ofta med en speaker som driver storyn framåt.

 

LÄS MER

 

DOKUMENTÄR

Längre format. Drivs av en intressant story och engagerande karaktär. Oftast två typer: företagsdokumentär eller projektdokumentär. Bra innehåll långt in i säljtunneln för att skapa djupare relation med potentiella kunder.

 

LÄS MER

 

FÖRETAGSFILM

En film som kort och snyggt förklarar företaget. Affärsidé. Historia. Marknad. Visioner. Värdegrund. Passar utmärkt som rekryteringsfilm av nya medarbetare.

 

LÄS MER

 

INFORMATIONSFILM

Budskapet är inte att sälja. Utan att informera. Att göra tittaren klokare. Viktigt i content marketing där skapa mervärde för kunden i form av kunskap är centralt.

 

LÄS MER

 

PRODUKTFILM

Filmer med syfte att förklara hur en specifik produkt fungerar. Påminner om informationsfilm men mer produktfokuserad. Mindre sälj än i reklamfilm.

 

LÄS MER

 

REKLAMFILM

Filmer med tydliga konverteringsmål. Ska generera leads och försäljning. Är ofta onödigt påkostade. Budskapet och Call to Actions fundamentalt viktiga.

 

LÄS MER

 

BRANDED CONTENT

Varumärkesbyggande filmer. Handlar dock inte om företaget och produkter utan om vad företaget vill bli associerat med. Effektivt långt ut i säljtunneln.

 

LÄS MER

 

DRÖNARFILMNING

Bilder med helikopterperspektiv. Adderar stort värde i de flesta filmerna med sitt unika perspektiv. 

 

LÄS MER

 

Tar ni tillvara på er unika story för att nå bättre resultat? 

 

 

KONTAKTA BRAMA FÖR FILMPRODUKTION

Om ni har en story ni vill göra film av föreslår vi att ni hör av er. Då kan vi hjälpa er konkretisera vilken story ni vill berätta, för vem och varför. Det första digitala mötet är gratis.

Det går utmärkt att ringa oss på 08-627 06 00.

Enklaste är förmodligen att fylla i formuläret nedan. Det går raka vägen till Mattias Brännholms mail. Han återkommer skyndsamt till dig.

Hörs snart!